flem-oman.reismee.nl

Khasab - Oman

vandaag is Arnaud 16jaar!!!

We moesten wel vroeg opstaan (5uur) want onze chauffeur kwam ons ophalen om ons naar het meest noordelijke puntje van Oman te brengen (Khasab). snel onze koffers afzetten in het Golden Tulip hotel en meteen naar de haven, waar een oude dhow ons stond op te wachten voor een rondvaart doorheen de fjorden nambij de straat van Hormoes. We waren nog maar goed vertrokken of we kregen gezelschap van enkele dolfijnen. Twee maal stoppen om te snorkelen tussen prachtige vissen en kennismaking met iets wat enkel hier bestaat: 'legal smugglers'. Dit zijn Iranezen die met speedboten op en af varen om geiten naar Oman te sturen en electro goederen terug naar Iran te brengen. Dit alles is officieel toegestaan... hummm.

Natuurlijk de dagelijkse plons in het zwembad (met een temperatuur zo warm als in mijn bad). Nu zijn we klaar voor aperitief en verjaardags-diner.

...live is tuff...

Reacties

Reacties

peter, de peter

liefste Arnaud,
Heel hartelijk proficiat met je zestiende verjaardag. Ik ben blij dat je kan genieten van zoveel 'anders' tijdens je vakantie. Geniet ervan en plaats het beste op je harde schijf voor later.
Smakelijk,
je peter

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!